Πώς μπορεί κάποιος να συμμετέχει;

Για τη συμμετοχή στις εβδομαδιαίες προπονήσεις του Fos Training Camp μπορείς να αποκτήσεις μια συνδρομή διάρκειας ενός, δύο ή τριών μηνών συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα εγγραφής:

fos training campΤο Fos Training Camp (FTC) είναι μία διαδικτυακή κοινότητα, με επικεφαλής τον Life Coach Μιχάλη Φραγκιαδάκη, η οποία προσφέρει στα μέλη της εβδομαδιαίες προπονήσεις ενδυνάμωσης.

Διάρκεια: 1 μήνας
Τιμή: 16,00€

Τι είναι μία FTCamp προπόνηση;

Μία FTCamp προπόνηση αποτελείται από 5 μέρη

 • Ξεκινάει με έναν καθοδηγούμενο οραματισμό
 • Συνεχίζει με ερωτήσεις ενδοσκόπησης
 • Προτείνει μία καθημερινή άσκηση για την τρέχουσα εβδομάδα
 • Παραθέτει μία σειρά από ενδυναμωτικές πεποιθήσεις
 • Ολοκληρώνεται με μία άσκηση ευγνωμοσύνης

Κάθε εβδομάδα γίνεται μία προπόνηση για έναν διαφορετικό τομέα της ζωής/ προσωπικότητας.

Παρακολούθησε μία πλήρη δωρεάν προπόνηση, όπως αυτή εμφανίζεται στον χώρο των μελών. 

Τι επιτυγχάνει κάποιος/α στο Fos Training Camp;

Συμμετέχει σε μία κοινότητα με ενδιαφέρον στην αυτογνωσία και αυτοβελτίωση, η οποία προσφέρει αλληλοϋποστήριξη στα μέλη της, διαφορετικές οπτικές για το εκάστοτε θέμα, προσωπικές εμπειρίες, καθοδήγηση, παρότρυνση, πειθαρχεία, αποδοχή.

Μαθαίνει να:

 • χαλαρώνει σωματικά και να ηρεμεί πνευματικά
 • επαναπρογραμματίζει τις πεποιθήσεις του/της
 • εξασκείται στην ευγνωμοσύνη
 • ακούει και να εμπιστεύεται τη διαίσθησή του/της
 • αφαιρεί τα πιο συνηθισμένα μπλοκαρίσματα
 • αυξάνει την αυτοεπίγνωση, αυτογνωσία και συνειδητότητά του/της
 • εξασκείται στον οραματισμό
 • αυξάνει την ενέργεια του/της
 • ζει στο εδώ και στο τώρα

Σε ποιους απευθύνεται;

Το Fos Training Camp απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να ανεβάσουν το επίπεδο ζωής τους.

Είναι ειδικά σχεδιασμένο για άτομα με έντονους ρυθμούς ζωής, λίγο ελεύθερο χρόνο και ακανόνιστο πρόγραμμα. Μπορείτε να συμμετέχετε ελεύθερα, σε δικό σας χρονικό πλαίσιο, ανάλογα με τις ανάγκες και τις δυνατότητές σας.

Οι ασκήσεις κι ο καθοδηγουμενος τρόπος διεξαγωγής τους είναι βατός για όλους, ακόμη και για ανθρώπους χωρίς προηγούμενη επαφή με το αντικείμενο. Έτσι, μπορείτε να συμμετέχετε είτε ξεκινάτε τώρα το ταξίδι σας προς την αυτογνωσία, είτε έχετε ήδη λίγη ή πολλή εμπειρία.

Πόσο χρόνο χρειάζεται να επενδύσω;

Υπάρχουν τρία επίπεδα ενασχόλησης στο Fos Training Camp.

 • Το πρώτο επίπεδο, που είναι το ελάχιστο απαραίτητο για να έχετε αποτελέσματα, είναι η παρακολούθηση της προπόνησης. Διαρκεί περίπου μία ώρα και μπορεί να γίνει είτε την ημέρα και ώρα της ζωντανής μετάδοσης (κάθε Δευτέρα στις 22:00), είτε οποιαδήποτε στιγμή της εβδομάδας από το βίντεο της μετάδοσης που ανεβαίνει στον χώρο μελών του Fos Training Camp.
 • Το δεύτερο επίπεδο είναι οι γραπτές ασκήσεις. Προκειμένου να ανέβει η ενέργεια σας και να δημιουργήσετε νέα εστίαση, είναι σημαντικό να γράφετε καθημερινά την πρόθεση σας, τις πεποιθήσεις που σας ενδυναμώνουν και να εκφράζετε γραπτά την ευγνωμοσύνη σας για το θέμα της εβδομάδας. Χρονικά, αυτό διαρκεί δέκα λεπτά με μισή ώρα την ημέρα, ανάλογα με το πόσο εκτενείς επιθυμείτε να είστε. Μεγαλύτερη επένδυση σε χρόνο, σημαίνει καλύτερα, γρηγορότερα και σταθερότερα αποτελέσματα.
 • Το τρίτο επίπεδο είναι η καθημερινή άσκηση της εβδομάδας. Σημαίνει να εξασκείστε συνειδητά κατά τη διάρκεια της ημέρας στο να αλλάξετε κάποια συμπεριφορά και να υιοθετήσετε μία άλλη, να αναπτύξετε κάποια δεξιότητα, να δώσετε χώρο και χρόνο στον εαυτό σας, να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο που βλέπετε τον κόσμο κλπ. Αυτό το επίπεδο ενασχόλησης, δίνει τα μέγιστα αποτελέσματα και μπορεί να οδηγήσει έως και σε μεταμόρφωση της ζωής σας.

Όπως και στην σωματική άσκηση, τα αποτελέσματα έρχονται με τη συχνότητα και τον βαθμό ενασχόλησης. Έχετε την ελευθερία επιλογής και κινήσεων! 

Επιπλέον!

Fos Workshops

Άτομα που είναι μέλη του FTCamp για τουλάχιστον 3 μήνες και έχουν ενεργή συνδρομή, απολαμβάνουν έκπτωση 30% στα εργαστήρια του
Fos Workshops.

Fos Transformation

Άτομα που είναι ενεργά μέλη του FTCamp για τουλάχιστον 6 μήνες, απολαμβάνουν έκπτωση 20% στο πρόγραμμα
Fos Transformation

 

Είπαν για το Fos Training Camp

Ελένη Σ.

Το πρώτο μέρος του Fos Training Camp, ο καθοδηγούμενος διαλογισμός, με βοηθάει να πατάω παύση στη φορτωμένη καθημερινότητα και να επιστρέφω στο κέντρο μου. Σταδιακά, όσο εξασκούμαι,το στάδιο αυτό της ηρεμίας έρχεται όλο και πιο φυσικά. Από αυτό το κέντρο, οι απαντήσεις μου είναι γνήσιες κι αυθεντικές, σε ένα πρωτόγνωρο επίπεδο. Ο Μιχάλης μάς καθοδηγεί με έναν πολύ απλό και πρακτικό τρόπο στο πώς να φέρουμε αλλαγές στη ζωή μας, στον τρόπο σκέψης και στις δράσεις μας. Οι ασκήσεις έχουν πολύ ενδιαφέρουσα θεματολογία και πάντα προκύπτει κάποιο καινούργιο ενδιαφέρον εργαλείο που μπορείς να αξιοποιήσεις για να βελτιώσεις τη ζωή σου.

Ειρήνη Περβολαράκη, Νομικός

Τι πήρα από το Fos Training Camp; Έμαθα πως να επικοινωνώ με τον εσώτερο εαυτό μου. Με τη φωνή της σοφίας μέσα μου. Μ’έναν τρόπο εκπληκτικά απλό. Όσο απλά είναι τελικά τα αληθινά. Κι έτσι πήρα και παίρνω απαντήσεις σε ερωτήματα που με καίνε κάθε φορά.

Ελπίδα Στρατάκη, Ιδιωτική υπάλληλος

Εξαιρετική εμπειρία. Ανακάλυψα πράγματα και σκέψεις που με τη σωστή καθοδήγηση γίνονται λαμπρές ιδέες που με βοήθησαν να ξεκλειδώσω σαν άνθρωπος, να πάω τη σκέψη μου ακόμα πιο μακριά.

fos training campΤο Fos Training Camp (FTC) είναι μία διαδικτυακή κοινότητα, με επικεφαλής τον Life Coach Μιχάλη Φραγκιαδάκη, η οποία προσφέρει στα μέλη της εβδομαδιαίες προπονήσεις ενδυνάμωσης.

Διάρκεια: 1 μήνας
Τιμή: 16,00€
­