Τι είναι το Fos Workshops;

Το Fos Workshops είναι βιωματικά εργαστήρια για ειδικά θέματα Life Coaching. Συγκεκριμένα, σε κάθε εργαστήρι παρουσιάζεται και αναλύεται από ένα εργαλείο αυτογνωσίας (ταυτότητα, αξίες, πεποιθήσεις, κανόνες, πραγματικότητα, πρωταρχική ερώτηση κλπ), πάνω στο οποίο οι συμμετέχοντες εξασκούνται.

Πόσο διαρκεί το κάθε εργαστήρι;

Περίπου δύο ώρες

Πόσο κοστίζει η συμμετοχή σε ένα εργαστήρι;

Το κόστος του κάθε εργαστηρίου είναι 26€ (περιλαμβάνει 24% Φ.Π.Α).

Άτομα που είναι μέλη για πάνω από 3 μήνες στο Fos Training Camp απολαμβάνουν έκπτωσης 30% στα εργαστήρια.

Σε ποιους απευθύνεται;

Τα εργαστήρια του Fos Workshops απευθύνονται σε όλους εσάς που ενδιαφέρεστε για την αυτογνωσία και επιθυμείτε να αποκτήσετε εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να την αυξήσετε.

Πώς μπορεί κάποιος να συμμετέχει;

Η ανακοίνωση για τα εργαστήρια, όποτε αυτά οργανώνονται, γίνεται σε αυτή τη σελίδα, όπου δίνεται και η δυνατότητα εγγραφής σε αυτά. Φυσικά, τα εργαστήρια ανακοινώνονται και μέσω του Facebook, οπότε ακολουθήστε τη σελίδα του Fos Breakthrough Coaching για να ενημερώνεστε άμεσα!

Τι χρειάζεται να κάνει κάποιος σε ένα εργαστήρι Fos Workshops;

Η συμμετοχή στα εργαστήρια Fos Workshops είναι ενεργή και διαδραστική. Ουσιαστικά, θα λέγαμε ότι είναι μία διδακτική συνεδρία, όπου δίνονται εργαλεία αυτογνωσίας στους συμμετέχοντες και στην συνέχεια το κάθε άτομο τα εφαρμόζει ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ στον εαυτό του, με την υποστήριξη του Life Coach.

Για τον λόγο αυτό, η συμμετοχή επιτρέπεται σε περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων την κάθε φορά, ώστε να υπάρχει ο χρόνος για όλους/όλες να λύσουν τις ιδιαίτερες απορίες τους.

­