Το Fos Coaching είναι η επιχείρηση με την επωνυμία Φραγκιαδάκης Μιχαήλ (εφεξής Fos Coaching), που εδρεύει στην οδό Μακεδονίας 28, Αφίδνες, ΤΚ: 19014, Τηλ. 690 683 7034, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ΑΦΜ: 066929201.

Κύριο μέλημα του Fos Coaching είναι η γνωστοποίηση των όρων, που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του προς εσάς, τους επισκέπτες του δικτυακού τόπου του, με σκοπό την ενημέρωσή σας για τα δικά σας δικαιώματα και υποχρεώσεις και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην αναζήτηση και αγορά των υπηρεσιών από τον δικτυακό τόπο του.

Οι κάτωθι όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται για την χρήση του δικτυακού τόπου με το εμπορικό σήμα “Fos Coaching” το οποίο βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση Foscoaching.com. Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του Fos Coaching θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους κατωτέρω όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει να απέχει από τη χρήση του Fos Coaching και από κάθε συναλλαγή με αυτό.

Το Fos Coaching διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τoυς παρόντες όρους χρήσης, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιανδήποτε μεταβολή, μέσα από τις σελίδες του δικτυακού τόπου του.

Το Fos Coaching δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια, την αλήθεια και την πληρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο δικτυακό του τόπο, τόσο όσον αφορά την ταυτότητα της επιχείρησης όσο και των παρεχομένων μέσω του δικτυακού του τόπου, υπηρεσιών. Η επιχείρηση, στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για λάθη που οφείλονται σε παραδρομή κατά την καταχώρηση των ηλεκτρονικών δεδομένων στον δικτακό τόπο Foscoaching.com.

 

Περιορισμός ευθύνης

Το Fos Coaching, στα πλαίσια των συναλλαγών του, δεν ευθύνεται για περαιτέρω ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη των παραγγελιών ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης, για οποιαδήποτε αιτία. Το Fos Coaching παρέχει το περιεχόμενο (λχ. πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις) και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του διαδικτυακού τόπου "όπως ακριβώς έχουν". Σε καμία περίπτωση το Fos Coaching δεν ευθύνεται αστικώς ή ποινικώς για οποιαδήποτε ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) που τυχόν υποστεί επισκέπτης του δικτυακού τόπου ή τρίτος από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του διαδικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και προϊόντων ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Όλο το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου, συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, σημάτων, γραφικών, σχεδίων, κειμένων κλπ., εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησία του Fos Coaching, και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, μεταφόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά του. Η αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης έγγραφης συναίνεσης της επιχείρησης “Fos Coaching” (ΑΦΜ: 066929201, ΔΟΥ: Κηφισιάς), που εδρεύει στο Δήμο Ωρωπού (Διεύθυνση Μακεδονίας 28, Δημοτική Κοινότητα Αφιδνών, Τ.Κ.: 19 014).

Αναγνώριση πελάτη

Τα στοιχεία που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: το Όνομα Εισόδου (Username - που είναι το email που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (Password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Σας δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε (και σας προτρέπουμε να το κάνετε περιοδικά, ως καλή πρακτική για τη διασφάλιση του λογαριασμού σας). Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνος για τη διατήρηση της μυστικότητας του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε άμεσα σε αλλαγή του μέσω της δυνατότητας που σας δίνεται από το δικτυακό τόπο (βλ. επιλογή "Ξεχάσατε τον κωδικό σας;"), καθώς το Fos Coaching δεν ευθύνεται για τη χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

Κρυπτογράφηση

Το foscoaching.com χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση 256bit για ασφαλή πλοήγηση και on-line συναλλαγές. Κατά αυτό τον τρόπο όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες που τυχόν συμπληρώσετε σε φόρμες εντός του δικτυακού τόπου του Fos Coaching, κρυπτογραφούνται ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά τη μεταφορά τους στο Internet. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) είναι σήμερα ένα παγκόσμιο standard στο Διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites), όταν αυτοί χρησιμοποιούνται από τους δικτυακούς χρήστες, για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από ένα μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά τη μεταφορά.

Συνδιαλλαγές

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η εκ μέρους σας γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Κατά τη διάρκεια μιας παραγγελίας, θα σας ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail), ένα τηλέφωνο επικοινωνίας κ.λπ.

Στην περίπτωση που επιλέξετε η πληρωμή της αγοράς σας να γίνεται μέσω του Paypal, το Fos Coaching δεν λαμβάνει καμία γνώση των στοιχείων της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας καθώς η συνδιαλλαγή γίνεται μέσω του PayPal. Συνεπώς, το Fos Coaching δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση δόλιας χρήσης της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας.

Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα που σας ζητούνται κατά την εγγραφή σας στον δικτυακό τόπο του Fos Coaching είναι το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, η χώρα διαμονής σας και το email σας. Η νομιμότητα της επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων από το Fos Coaching βασίζεται στη συγκατάθεσή σας, ως υποκείμενο των δεδομένων, για τη χρήση τους αποκλειστικά για το σκοπό της ηλεκτρονικής παραγγελίας υπηρεσιών από τον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε οποτεδήποτε επιθυμείτε να προβείτε, εφόσον συντρέχει λόγος, στην αλλαγή των προσωπικών στοιχείων που μας έχετε γνωστοποιήσει ή και να περιορίσετε ή ακυρώσετε τη χρήση κάποιων από τα στοιχεία αυτά ή και όλων των στοιχείων σας μπαίνοντας στο προφίλ σας, αφού συνδεθείτε στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε επίσης, βάσει των άρθρων 17 και 20 του ΓΚΠΔ, να δημιουργήσετε ένα αίτημα προς το Fos Coaching για την Εξαγωγή ή τη Διαγραφή των δεδομένων που τηρεί για σας, ως εγγεγραμμένος χρήστης. Στη συνέχεια, θα σας αποσταλεί ένα μήνυμα στο email που δηλώσατε προκειμένου να επιβεβαιώσετε ότι το αίτημα προήλθε από εσάς, πατώντας στο σχετικό σύνδεσμο που θα περιλαμβάνεται στο μήνυμα. Έπειτα, ένας διαχειριστής του δικτακού τόπου του Fos Coaching θα επεξεργαστεί και θα ικανοποιήσει το αίτημά σας σε εύλογο χρονικό διάστημα. Για λόγους υπευθυνότητας και λογοδοσίας του Fos Coaching, σε κάθε σχετικό αίτημα που υποβάλλετε, καταγράφεται η IP διεύθυνσή σας, το email σας, η ημερομηνία υποβολής καθώς και οι σχετικές ενέργειες που έγιναν από τον διαχειριστή του Fos Coaching για την ικανοποίηση του αιτήματος.

Στα πλαίσια τόσο της καλύτερης ενημέρωσής σας γύρω από τα ζητήματα της επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων σας όσο και της συμμόρφωσης του Fos Coaching με τον Γ.Κ.Π.Δ., σας ζητείται με σχετική σημείωση η συγκατάθεση για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας σε κάθε φόρμα στην οποία καλείστε να συμπληρώσετε προσωπικά δεδομένα (όπως για παράδειγμα στη φόρμα εγγραφής, στη φόρμα αιτήματος Εξαγωγής/Διαγραφής δεδομένων κ.λπ).

Για οποιαδήποτε περαιτέρω απορία, διευκρίνιση ή αίτηση σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Το Fos Coaching, υπακούoντας πιστά στις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση. Το Fos Coaching με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Εξαιρετικά μπορεί να δημοσιοποιηθούν προσωπικά σας στοιχεία από την εταιρεία, τηρουμένης πάντα της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας όταν τούτο επιβάλλεται από Δημόσια Αρχή, δικαστήριο κλπ.

Σε ειδικές περιπτώσεις υπάρχει πιθανότητα καταχώρισης συμπληρωματικών πληροφοριών, όπως στο ενδεχόμενο διαγωνισμού, προσφορών, online αναζητήσεων και λοιπών εξαιρετικών περιπτώσεων και κατ' αυτόν τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα βελτίωσης της ιστοσελίδας. Η ως άνω πρόβλεψη είναι απολύτως προαιρετική για τον χρήστη.

Το Fos Coaching επιφυλάσσεται του δικαιώματος του να ενημερώνει τους συνεργάτες στην ιστοσελίδα του με στατιστικές καταστάσεις πωλήσεων και επισκεψιμότητας, οι οποίες όμως σε καμία περίπτωση δεν θα περιέχουν προσωπικά στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν σε αναγνώριση ατόμων.

Τρίτοι – Συνεργάτες

Τρίτοι – Συνεργάτες του foscoaching.com και άλλων ιστοσελίδων που μπορεί να συνδέονται μέσω του εν λόγω ιστοτόπου έχουν διαφορετική πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και δεν υπόκεινται στην πολιτική προστασίας του ιδιωτικού απορρήτου του Fos Coaching.

Αξιοσημείωτη είναι επίσης η αναφορά της πύλης πληρωμής και των άλλων ιστοχώρων που φιλοξενούν περιεχόμενο που σχετίζεται με τον ιστότοπο (π.χ. ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης όπως Facebook, Instagram, Youtube κ.λπ.).
Προτείνεται η ανάγνωση της δήλωσης περί απορρήτου των εξωτερικών ιστοσελίδων – συνεργατών (βλ. Πολιτική Απορρήτου).

Το Fos Coaching δεν είναι υπεύθυνο για τις εξωτερικές συνδέσεις, πέραν αυτού του ιστοτόπου και, συνεπώς, ουδεμία ευθύνη αναγνωρίζεται ή υποχρέωση (ακόμη και από αμέλεια) σε σχέση με το περιεχόμενο αυτού του ιστοτόπου.

Υπηρεσίες

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. (24%). Το Fos Coaching διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του πελάτη.

Με κάθε παραγγελία ακολουθεί πάντοτε σχετικό ενημερωτικό e-mail.

Ακύρωση παραγγελίας γίνεται δεκτή μόνο για όσο διάστημα δεν έχει ακόμα εκτελεστεί και δεν έχει παραδοθεί η υπηρεσία, είτε μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail), είτε τηλεφωνικά.

­