Τι είναι μία Fos Breakthrough συνεδρία;

Σε μία Fos Breakthrough συνεδρία, το άτομο αντιμετωπίζει μαζί με τη βοήθειά μου μία δεδομένη κατάσταση που το περιορίζει.

Σκοπός της συνεδρίας είναι να βρεθεί το μπλοκάρισμα (η περιοριστική πεποίθηση) που το παρεμποδίζει και δεν του επιτρέπει να μετακινηθεί από εκείνη την κατάσταση.

Πόσο διαρκεί μία Fos Breakthrough συνεδρία;

Οι συνεδρίες αυτές δεν έχουν χρονικό όριο. Ολοκληρώνονται όταν το άτομο έχει καταφέρει να λύσει το μπλοκάρισμα και να προχωρήσει στην επόμενη κατάσταση.

Συνήθως, αυτό γίνεται μέσα σε μία με μιάμιση ώρα, χωρίς να είναι περιοριστικό.

Πόσο κοστίζει μία Fos Breakthrough συνεδρία;

Το κόστος των συνεδριών είναι 124€ (περιλαμβάνει 24% Φ.Π.Α)

Που γίνονται οι συνεδρίες;

Συνήθως, οι συνεδρίες γίνονται διαδικτυακά χρησιμοποιώντας όποια πλατφόρμα εξυπηρετεί το ενδιαφερόμενο άτομο (Zoom, Skype, messenger, WhatsApp, Viber).

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα μία συνεδρία να γίνει στον χώρο μου, στον χώρο του ενδιαφερόμενου ατόμου ή και τηλεφωνικά.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου

Είπαν για το Fos Breakthrough

Μαίη Σταθοπούλου, Γραφίστρια/Εικονογράφος

Ένας άνθρωπος τρομερά φωτεινός και διορατικός. Πάντα πρόσχαρος και γαλήνιος, έτοιμος να υποδείξει όλα τα πιθανά μονοπάτια εκεί που μέχρι πριν λίγο έμοιαζε αδιέξοδο. Δουλέψαμε πάνω σε αρκετούς προβληματισμούς, από τους πιο χαλαρούς, μέχρι εκείνους που φάνταζαν άγρια τέρατα, και στο τέλος όλα έμοιαζαν πανεύκολα και διαχειρίσιμα. Σε κάνει να νιώσεις ότι έχεις τον έλεγχο της ζωής σου και, ακόμη παραπέρα, ότι έχεις την δύναμη να ορίσεις την ζωή σου με τον καλύτερο τρόπο.

Ε. Φ., Επιχειρηματίας

Ένας καλός ακροατής και αφοσιωμένος επαγγελματίας που σε κάνει να δεις τα σπίρτα και τα κεριά που αναμένουν στο τραπέζι της ζωής σου και σε οδηγεί βήμα-βήμα προς το τραπέζι των αποφάσεων σου, ώστε να τα αρπάξεις και να φωτίσεις την προσωπική πορεία σου. Απλά δοκίμασε την εμπειρία coaching με τον Μιχάλη!

Anne, The Netherlands

Michail reminded me of the power that is within all of us, which was exactly what I needed to be reminded of at that moment. Dare to follow what the heart is calling for.

­